Alina Avarvarei

Mentor

Cred cu pasiune că oamenii sunt cea mai prețioasă și mai valoroasă resursă și bogăție pe care o avem fiecare dintre noi. Îmi dă energie să fiu printre oameni, să observ ceea ce nu se exprimă, să descopăr noi semnificații și perspective și să conectez idei și indivizi. Ghidez și însoțesc oamenii în călătoria lor de reflecție pentru a deveni versiuni mai strălucitoare și mai echilibrate ale lor înșiși, sprijinind în același timp organizația să profite la maximum de talentele lor.
Misiunea mea este de a contribui la o conștientizare individuală și colectivă sporită și de a facilita un spațiu sigur și colaborativ în care oamenii și afacerile prosperă și circulă.
Expertiză: Coaching, mentorat, dobândirea talentului și evaluarea dezvoltării talentelor, Învățare și dezvoltare, Psihologia muncii și a sănătății, Consultanță HR
Focus: tranziție; bunăstare; creșterea personală și în carieră; cultură organizațională; managementul talentelor; rezolvarea conflictului; inteligența emoțională; neuroștiință și învățare.
Experiență coaching > 10 ani
Ore de coaching/mentoring > 1000 ore
Experiență profesională
⦁ Training Mentor-Coach, 2022
⦁ Cele 7 obiceiuri ale oamenilor foarte eficienți, 2022
⦁ EMCC EIA Practitioner Coach/Mentor, 2019
⦁ Inventarul de competențe emoționale și sociale, 2018
⦁ Hogan HPI, HDS and MVPI, 2017
⦁ Everything DiSC Workplace and Management (2016)
⦁ Studii postuniversitare în Consiliere Cognitiv-Comportamentală, Cluj, 2005
⦁ Master în psihologie de grup și organizațională, 2003
⦁ Licențiat în Psihologie, Universitatea „A.I.Cuza”, Iași, 2001
⦁ EMCC Țările de Jos, 2019
⦁ EMCC România, 2020
⦁ ICF România, 2022