Claudia Tamasi

Mentor

Claudia are o experiență de peste 20 de ani în poziții de management și consultanță, activând în industrii precum IT&C, Outsourcing, Servicii Financiare și Resurse Umane. În prezent Claudia este Fondator Human Synergies si Brand Ambasador pentru Codecool România.
Expertiza și abilitățile dobândite în strategia de business, leadership și dezvoltarea oamenilor au condus la pasiunea ei pentru afaceri noi și inovative, în special în sectorul IT, unul dintre cele mai complexe domenii de activitate.
Conectată la lumea de business și la direcția în care merge viitorul în IT&C, Claudia contribuie semnificativ la misiunea pe care Codecool & SDA – companii recent fuzionate, o au în regiunea Europei Centrale și de Est: creșterea nivelului competențelor digitale în România și în Europa, pentru a crea performanță prin educație, în toate societățile europene. De asemenea, Claudia consideră că până în anul 2030 România are mari șanse să devină unul dintre cele mai puternice hub-uri IT din Europa dacă vom aloca resursele necesare susținerii dezvoltării acestei industrii.
Claudia are studii superioare în Management, Psihologie și este coach acreditat ANC. În plus, a fost nominalizată în top 10 manageri de către revista Business Magazin.
Crede cu tărie în capacitatea oamenilor de a se autodepăși, în leadership autentic și în cultura & valorile organizaționale aplicate ca motoare ale performanței în business și este pasionată de Conscious Leadership – https://conscious.is/.
Una dintre convingerile Claudiei este că fiecare interacțiune umană este un transfer de încredere și „responsabilitatea de a deveni demn de încredere” aparține fiecăruia dintre noi.