Mihaela Covrig

Mentor

Mihaela, absolventă a masterului în Managementul Sistemelor Logistice şi a facultăţii de Inginerie şi Management Naval şi Portuar, ambele în cadrul Academiei Navale “Mircea cel Bătrân” Constanţa.
Mergând pe principiul învăţarea continuă este o condiţie de supravieţuire, dupa finalizarea masterului, am absolvit Programul de formare Psiho-pedagogică postuniversitară, din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii „Ovidius” Constanţa.
Experienţa profesională am început-o în anul 3 de facultate, cu ajutorul bursei de studii am fost aleasă să lucrez într-o firmă ce selecta şi plasa personal navigant la bordul navelor conform cerinţelor armatorului, iar după aproximativ 3 ani, am decis să aprofundez cunoştinţele dobândite pe perioada masterului, angajându-mă ca referent vamal şi întocmind declaraţiile vamale de import, export şi tranzit.
Având dintotdeauna înclinaţie spre matematică, calcule şi ştiinţe exacte, aplicarea la un post în cadrul Departamentul Planificare Strategica si Achizitii, Serviciul Planificare Achizitie Produse din cadrul CNE Cernavodă a fost o adevărată provocare, implicând o schimbare radicală a domeniului de activitate.
Lucrez ca Inginer în pregătire în cadrul CNE Cernavodă de aproximativ un an, unde întocmesc documentaţia aferentă cererilor de achiziţie pentru toate produsele solicitate în cadrul programelor de minim/maxim şi de mentenanţă/modificări aprobate în vederea bunei funcţionări a centralei, făcând faţă cu succes provocărilor fiecărei zile.
Mă simt norocoasă că fac parte din această echipă de oameni pasionaţi, unde îmbin competenţele şi aptitudinile personale cu experienţa profesională, având posibilitatea să îmi dezvolt partea tehnică şi să demonstrez contrariul prejudecăţilor privind femeile. Este nevoie de perseverenţă, responsabilitate, onestitate, seriozitate şi consecvenţă.