Simona Caranda

Mentor

Simona este trainer senior, performance team coach și psihoterapeut.
Are peste 10 ani de experiență in companii și echipe din diferite domenii, unde a conceput și livrat programe de dezvoltare personalizate – de la analiza de nevoi, pana la dezvoltare si implementare.
Simona s-a concentrat pe lucrul cu organizațiile și a adus toate cunoștințele și expertiza despre dezvoltarea umana in programele sale. Marea ei pasiune este lucrul cu echipele – a lucrat cu zeci de echipe in ultimii 5 ani, pe care le-a ajutat sa lucreze mai bine impreuna.
Subiectele livrate de Simona sunt: ​​mentalitate flexibila, lider coach, first time manager, train of trainers, comunicare eficientă, inteligență emoțională, neuropsihologie sau coaching de echipa.
Ea are formare in Psihoterapie Experientiala şi o parte din pregatirea ei a fost în Dezvoltare Organizaţionala şi Umana la Universidad Autonoma de Barcelona. Este Master Practitioner in 6 Team Conditions, o certificare dezvoltata de profesioniștii de la Harvard pentru echipe și lideri.
Alte specializări pe care le aduce în programele sale sunt: ​​Virtual Training (Association for Talent and Development), Solution Focused, Brain Based Coaching (Neuroleadership Institute), Neuropsihologie, Motivational Interviewing.