Serata AFIST – 22 Martie 2023

În luna martie, în cadrul Seratei AFIST am avut onoarea să o cunoaștem pe Elena Pâslaru – o expertă în consiliere vocațională, un trainer desăvârșit și facilitator al unor programe remarcabile de leadership și dezvoltare personală al Fundației Leaders. Totodată, Elena este îndrumător pentru tineri în cadrul programului “Antrenament pentru Viitor” la Romanian Business Leaders. Serata a descris o seară plină de inspirație, subiectele principale  abordate fiind legate de leadership, dezvoltare personală, de organizare eficientă și optimizarea fiecărui aspect al vieții noastre.

A fost minunat să observăm cât de receptivi și activi au fost participanții la discuția susținută de Elena, regăsind un real interes din partea tinerilor pentru leadership și dezvoltare personală. Pe această cale, dorim să-i mulțumim  pentru  implicarea și sprijinul oferit în cadrul acestui eveniment!

Serata a continuat cu un moment artistic memorabil susținut de trupa A Theory of Harmony. Fondatorii trupei, Matei Alexandru și Cătălin Sima au transmis publicului emoție și energie, reușind prin intermediul muzicii să creeze o atmosfera relaxată și plină de pasiune.

Un scurt rezumat al Seratei noastre din luna martie poate fi creionat de acordurile muzicale împletite cu dezvoltarea personală și leadership-ul, într-o atmosferă relaxată, plină de oameni frumoși și entuziaști. AFIST își dorește ca prin seratele pe care le organizează să aducă în fața tinerilor oameni, și subiecte cât mai variate, care să îi inspire prin munca și talentul lor, promovând educația, cultura și subiecte din sfera dezvoltării personale și profesionale.