Serata AFIST – 25 Ianuarie 2023

Prima Serată a anului 2023 a debutat în luna ianuarie și a reprezentat un cumul de energie, bucurie și emoție. A fost o atmosferă plină de bucurie, în care am cântat cu toții și l-am aplaudat pe Daniel Bălan, semifinalist Vocea României pentru talentul, carisma și emoția pe care ne-a transmis-o.

Pe lângă talentul său muzical, Daniel este un tânăr profesor de geografie ce insuflă elevilor săi pasiune și dedicare. Bucuria pasiunii sale este reflectată în rezultatele excepționale ale elevilor obținute de-a lungul anilor la concursuri și olimpiade naționale.

„Let’s make a better world together!” este motto-ul său, și totodată sintagma dupa care își ghidează alegerile. Dorim să-i mulțumim pe această cale pentru participare și pentru faptul că susține educația, sub orice fel de formă, oferindu-ne încrederea și ambiția să pregătim în continuare serate de neuitat.

Acesta a reușit să ne bucure și să destindă atmosfera cu energia sa. Cu adevărat arta și muzica reprezintă plăcere, bucurie și oferă răspunsuri la toate emoțiile și gândurile care ne ghidează starea de spirit.

Totodată, evenimentele nu ar fi la fel de reușite dacă nu am avea spațiul relaxant și primitor pe care ni-l oferă The Coffee Shop Constituției. Dorim să le mulțumim pentru că ne găzduiesc lunar!