Activitate 2023

Bine ați venit în secțiunea dedicată raportului anual pentru anul 2023 al Asociației Femeilor în Inginerie, Știință și Tehnologie – AFIST! Aici puteți descoperi realizările noastre, inițiativele și angajamentul continuu față de promovarea femeilor în domeniile STEM și crearea unei comunități de sprijin pentru indivizii din domeniile tehnice în care aceștia se pot conecta, ajuta și evolua împreună.
În acest raport, vă invităm să explorați detaliile activităților noastre, proiectele de succes și impactul pe care l-am avut asupra comunității și a societății. De la evenimente inspiraționale și programe de mentorat până la inițiative de advocacy și colaborări strategice, AFIST a rămas un susținător de nădejde pentru persoanele pasionate de știință, tehnologie, inginerie și matematică.
Eforturile noastre s-au concentrat pe promovarea egalității de șanse și a diversității în domeniile STEM, oferind suport și resurse esențiale pentru persoanele care aspiră să își urmeze pasiunea în aceste domenii competitive. Împreună, am realizat progrese semnificative în direcția unei societăți mai incluzive și mai echitabile.
Pe parcursul anului 2023, am organizat o varietate de evenimente educaționale, seminarii și ateliere interactive, care au oferit participanților oportunități valoroase de învățare și dezvoltare profesională. De la discuții despre inovație tehnologică până la workshop-uri practice de inginerie, am încurajat excelența în fiecare aspect al carierei STEM.
De asemenea, am continuat să consolidăm parteneriatele noastre strategice cu organizații din industrie, instituții academice și agenții guvernamentale pentru a promova schimbul de cunoștințe și pentru a crea o rețea solidă de sprijin pentru indivizii din domeniile STEM.
Vă invităm să descoperiți mai multe despre munca noastră, să explorați raportul nostru anual complet și să vă alăturați misiunii noastre de a construi un viitor mai luminos și mai inclusiv pentru toți.