Mentorat 2023

Cui i se adresează PROGRAMUL DE MENTORAT?
Tineri care au urmat sau urmează în prezent facultăți cu profil tehnic și care își doresc să afle mai multe detalii despre o posibilă cariera în domeniile tehnice, care sunt interesați să aprofundeze anumite noțiuni sau care nu și-au însușit foarte bine cunoștințele într-un anumit domeniu.


Programul de mentorat se va desfasura pe 2 cicluri a câte 3 luni în cadrul carora vor avea loc 4-5 sedințe de mentorat student-mentor, astfel:

– Ciclul 1 – mai, iunie, iulie (4-5 ședinte (1h) de mentorat online/fizic în funcție de disponibilitatea atât a mentorului cât și a studentului)

– Ciclul 2 – (4-5 ședinte (1h) de mentorat online/fizic în funcție de disponibilitatea atât a mentorului cât și a studentului)


Cum te poți înscrie?
⦁ Completează Formularul de profil și apasă butonul TRIMITE
⦁ După ce îl primim și îl analizam, te vom invita la o scurtă discuție ca să ne cunoaștem
⦁ Ulterior discuției purtate, te vom anunța ce decizie am luat
*Programul de Mentorat este gratis și se adresează tuturor tinerilor care își doresc să înceapă o carieră în domeniile tehnice sau care își doresc să-și consolideze cunoștințele dintr-un anumit domeniu.

Desfășurarea Programului de Mentorat

⦁ Completezi Formularul de înscriere și apasă butonul TRIMITE.
Te invitam la o discuție pentru a afla mai multe despre tine.
⦁ Te anunțam decizia luată.
⦁ Semnezi contractul de colaborare AFIST.
⦁ Trimitem datele tale de contact către mentorul ales care te va contacta pentru a stabili detaliile cu privire la ședințele de mentorat.
⦁ Programul de mentorat este format din 4 ședințe fizice/online de 1h-1h30’ cu mentorul în funcție de disponibilitatea fiecăruia.
⦁ La finalul programului de Mentorat, vom primi un raport din partea mentorului, iar tu ne vei trimite un formular de feedback și de asemenea un testimonial video/scris.
⦁ Vei primi certificatul de participare la Programul de Mentorat.