Mentorat 2023

Lansarea Programului de Mentorat AFIST – AIM for Inspiration and Success Through Mentorship

Cu mândrie și mult entuziasm, pe data de 29 martie 2023, am lansat Programul de Mentorat AFIST ediția 2023 – AIM for Inspiration and Success Through Mentorship. Evenimentul la care au participat peste 80 de persoane, printre care mentori, studenți și invitați speciali, a avut loc într-o locație impresionantă, Senatului României și a fost organizat cu pasiune și dedicare de întreaga echipă AFIST.

Într-o lume în permanentă schimbare, în care cunoștințele și învățarea continuă reprezintă cheia evoluției, Programul de Mentorat este o fereastră deschisă către viitorul educației. La AFIST, ne-am angajat să facilităm transferul de cunoștințe între generații, să susținem paradigma învățării pe tot parcursul vieții și să încurajăm tinerii să își dorească să se dezvolte pe plan profesional, social și personal. Aceste elemente sunt fundamentale pentru evoluția de la modelele tradiționale de învățământ la ceea ce numim cu entuziasm ,,multiversitățile” viitorului.

Evenimentul nostru a reprezentat oportunitatea unică de a aduce împreună oameni de succes, lideri inspiraționali și tineri dornici să își construiască un viitor în domeniile tehnice. Am avut privilegiul de a asculta poveștile și experiențele de viață ale acestor oameni remarcabili, care ne-au împărtășit secretele succesului în lumea complexă de astăzi.

În cadrul Programului de Mentorat AFIST au acceptat să se implice peste 40 de experți din domenii vaste care doresc să împărtășească din cunoștințele lor și vor să ghideze noile generații spre inspirație și succes în această lume dinamică. Le suntem recunoscători pentru implicarea și profesionalismul de care dau dovadă.

Evenimentul nostru a inclus un panel de discuții captivant intitulat ,,Tinerii din STEM: Nevoi, provocări și soluții”, în care Sonia Maer, Gabriel Floarea, Ciprian Zamfir și Ionuț Hotnog, reprezentanți ai asociațiilor de studenți, au adus în prim-plan subiecte cruciale pentru viitorul domeniilor știință, tehnologie, inginerie și matematică. Subiectele au fost dezbătute alături de Georgeta Dendrino, Claudia Tamași, Ana Caramete și Radu Ciucu, reprezentanți din domenii precum: dezvoltare personală, știință și tehnologie, dar și mediul afacerilor, care au venit cu cele mai folositoare sfaturi și perspective.

Cu fiecare discuție, cu fiecare schimb de idei, am crescut ca indivizi și am clădit o comunitate puternică și vibrantă. La AFIST, încurajăm creșterea unei comunități de cursanți și lideri, care se sprijină reciproc în călătoria către excelență și succes.

Alături de invitați, de tinerii dornici să se dezvolte și de mentori au fost prezenți alături de noi (fizic sau în format virtual) doamna senator Monica Anisie, Christina Korp și Oana Tucker (organizatoarele evenimentului Aim Higher România – Space for a Better World), Prof. Serge Miranda (Președinte Consiliu Științific – DATUM) și Valérie Hayotte (Director EMEA – Oracle). Alături ne-au fost și partenerii noștri, cărora le mulțumim pentru încredere și implicare.

AFIST este dedicată misiunii de a promova dezvoltarea personală și profesională. Prin intermediul Programului de Mentorat suntem bucuroși să vedem cum comunitatea noastră crește și strălucește către succes.

Vă invităm să fiți parte din călătoria noastră și să vă alăturați acestei comunități care este într-o continuă dezvoltare! Haideți să construim împreună viitorul învățării și al succesului!