Susține

Implică-te!

Fii voluntar!
Daca iti doresti sa faci parte din echipa AFIST si sa contribui la desfasurarea tuturor activitatilor care au ca scop sustinerea femeilor din domeniile stiinta, inginerie si tehnologie, te poti inscrie ca voluntar.
Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti pe adresa AFIST contact@afist.ro o scrisoare de intentie prin care iti exprimi dorinta de a deveni voluntar. In urma mail-ului transmis, noi te vom contacta pentru a participa la un interviu pentru a afla mai multe despre tine.
In urma interviului de selectie, vei afla daca te vei alatura echipei AFIST.
Inainte de a incepe activitatea in cadrul AFIST, vei primi regulamentul pentru a cunoaste care sunt drepturile si responsabilitatile tale ca voluntar in cadrul asociatiei si apoi poti incepe sa te implici in activitatile noastre.


Redirectioneaza 3.5% din impozitul pe venit
Redirectioneaza cei 3.5% din impozitul pe venit prin completarea formularului online https://formular230.ro/asociatia-femeilor-in-inginerie-stiinta-si-tehnologie-afist . Dupa completarea acestuia, tot ce trebuie sa faci este sa salvezi pdf-ul si sa il trimiti pe adresa AFIST contact@afist.ro. Ne vom ocupa noi de depunerea acestuia la ANAF.


Donează!
Ne poti sustine activitatile de promovare si sprijinire a femeilor din domeniile stiintei, ingineriei si tehnologiei prin donarea unei sume in contul asociatiei. Cont deschis la Banca Transilvania, IBAN RON: RO04BTRLRONCRT0608628801 sau apăsând butonul de mai jos.