Activități educaționale

Cursuri menite să contribuie la dezvoltarea personală și consolidarea cunoștințelor în domeniile tehnice și de business, adresate nu numai studenților, ci și tuturor celor interesați de subiecte relevante. Aceste cursuri vă oferă ocazia de a intra în contact cu specialiști din diverse domenii și de a dobândi cunoștințe valoroase și aplicabile în viața de zi cu zi. Alăturați-vă comunității noastre și explorați oportunitățile educaționale oferite de proiectele AFIST

În curând

Mentorat 2023

Programul de mentorat se va desfasura pe 2 cicluri a câte 3 luni în cadrul carora vor avea loc 4-5 sedințe de mentorat student-mentor, astfel:

  • Ciclul 1 – mai, iunie, iulie (4-5 ședinte (1h) de mentorat online/fizic în funcție de disponibilitatea atât a mentorului cât și a studentului)
  • Ciclul 2 – (4-5 ședinte (1h) de mentorat online/fizic în funcție de disponibilitatea atât a mentorului cât și a studentului)

4 martie 2023

Oportunități și Provocări în domeniul STEM

Primul eveniment – Oportunități și Provocări în domeniul STEM –se va desfășura în data de 04.03.2023 la Biblioteca Centrală UPB.
Subiectele ce vor fi aduse în discuție:

  • Posibilități de studii și angajare ;
  • Mobilitatea în cadrul studiilor – schimburi de experiență, migrări în cadrul domeniului de studiu și de activitate ;
  • Drepturi și responsabilități pe care trebuie să le cunoști ca student / angajat ;
  • Provocări în parcusurile academic și profesional; aboradarea și depășirea acestora ; gestionarea emoțiilor;

5 noiembrie 2022

Vreau să fiu antreprenor!

Sâmbătă, 5 Noiembrie a avut loc evenimentul “ Vreau să fiu antreprenor!” din seria programului “Let’s grow together!”.

Evenimentul s-a desfășurat la Biblioteca Universității Politehnica din București și a cuprins prezentări și discuții libere despre antreprenoriat, pornind de la validarea ideii de proiect, până la finanțarea acestuia.

15 octombrie 2022

Eu cum mă angajez?

Sâmbăta, 15 Octombrie a avut loc primul eveniment din seria “Let’s grow together – Eu cum mă angajez?” Evenimentul s-a desfășurat la Biblioteca Universității Politehinica din București. Pe această cale, dorim să le mulțumim pentru suportul acordat.

mai – noiembrie 2022

Mentorat 2023

Acest prim program propus de AFIST este un program de coaching. Studenta va fi ajutata sa inteleaga sa isi rezolve probleme legate de incertitudini profesionale si mai putin de sustinerea ei in rezolvarea de probleme de natura tehnica sau stiintifica.

Program incheiat