Activități educaționale

Cursuri menite să contribuie la dezvoltarea personală și consolidarea cunoștințelor în domeniile tehnice și de business, adresate nu numai studenților, ci și tuturor celor interesați de subiecte relevante. Aceste cursuri vă oferă ocazia de a intra în contact cu specialiști din diverse domenii și de a dobândi cunoștințe valoroase și aplicabile în viața de zi cu zi. Alăturați-vă comunității noastre și explorați oportunitățile educaționale oferite de proiectele AFIST.

14 octombrie 2023

Face your fears – Cum gestionăm perioadele stresante din viața de adult

În data de 14.10.2023 echipa AFIST a implementat cel de-al doilea eveniment din cadrul proiectului ‘’Face your fears !’’. Biblioteca Centrala a UNSTPB – partenerul nostru de sprijin pentru evenimente educaționale – a găzduit timp de 4 ore un schimb de idei și soluții cu însemnătate pentru sănătatea mintală a studenților. De la cum ne recunoaștem stările, la cum le gestionăm pentru a păstra un echilibru în viața noastră, participanții au avut deschiderea să împărtășească din experiențele și opiniile lor privind momentele provocatoare pe care le-au întâmpinat.

8 aprilie 2023

Engineering in real life

În data de 08.04.2023, a avut loc evenimentul ,,Inginer electro-energetician”, acesta fiind un prim eveniment din cadrul proiectului “ Engineering in real life”. Evenimentul a avut loc în incinta sediului CTMB, reunind speakeri cu expertiză și studenți curioși să exploreze domeniul de activitate al unui inginer electro-energetician.

4 martie 2023

Face your fears – Oportunități și provocări în domeniul STEM

Evenimentul „Oportunități și provocări în domeniul STEM” a reprezentat evenimentul de debut al programului “Face your fears” –  un nou proiect organizat de AFIST, menit să întâmpine nevoile de natură psiho-emoțională ale tinerilor din domeniul STEM.

Programul “Face your fears” este menit să contribuie la dezvoltarea personala a studentilor, prin întâmpinarea nevoilor de natură psiho-emoțională și depășirea experiențelor provocatoare, dar esențiale în parcursul educational și profesional al tinerilor din domeniul STEM.

28 februarie 2023

Dose of Science, Engineering, and Tech

Programul Dose of Science, Engineering and Tech este un program dezvoltat pentru tineri, studenți și nu numai, care își doresc să investească în cariera lor profesională. Prin acest program ne dorim să-i aducem pe participanți cât mai aproape de realitatea unui domeniu în care aceștia doresc să activeze. Practic, Dose of Science, Engineering and Tech este compus din evenimente ce constau în vizite la diferite firme/institute din mai multe domenii de activitate.

5 noiembrie 2022

Vreau să fiu antreprenor!

Sâmbătă, 5 Noiembrie a avut loc evenimentul “ Vreau să fiu antreprenor!” din seria programului “Let’s grow together!”.

Evenimentul s-a desfășurat la Biblioteca Universității Politehnica din București și a cuprins prezentări și discuții libere despre antreprenoriat, pornind de la validarea ideii de proiect, până la finanțarea acestuia.

15 octombrie 2022

Eu cum mă angajez?

Sâmbăta, 15 Octombrie a avut loc primul eveniment din seria “Let’s grow together – Eu cum mă angajez?” Evenimentul s-a desfășurat la Biblioteca Universității Politehinica din București. Pe această cale, dorim să le mulțumim pentru suportul acordat.