Eveniment lansare program de mentorat


Miercuri, 29 martie 2023, la Senatul României a avut loc lansarea Programului de Mentorat AFIST 2023 – AIM for Inspiration and Success Through Mentorship organizat de AFIST.
Transferul de cunoștințe între generații și paradigma long life learning sunt esențiale pentru evoluția de la universitățile clasice la multiversitățile viitorului. În acest sens, credem că acest Program de Mentorat este o modalitate excelentă de a sprijini aceste idei și de a construi o comunitate de sprijin pentru tinerii din domeniile tehnice.
Am fost onorați să primim oameni de succes care și-au împărtășit experiențele și cunoștințele despre cum să reușim în lumea complexă și în schimbare rapidă de astăzi. Împreună, am creat o comunitate vibrantă de cursanți și lideri, care se sprijină reciproc în călătoria lor către succes.
Vrem să le mulțumim tuturor mentorilor care au acceptat să se implice in program pentru suportul și sprijinul lor în misiunea noastră de a promova dezvoltarea personală și profesională prin mentorat și de asemenea tuturor participanților și partenerilor noștri!
Mulțumim, invitaților noștri speciali, doamna senator Monica Anisie, Christina Korp și Oana Tucker pentru participare!
Mulțumim, Georgeta Dendrino, pentru toată susținerea încă de la început și pentru implicare!
Mulțumim, Claudia Tamași, Radu Ciucu, Ana Caramete pentru că ați împărtășit din experiențele și cunoștințele voastre!
Mulțumim, Sonia Maer, Gabriel Floarea, Ciprian Zamfir și Ionuț Hotnog pentru participarea în panelul de discuții Tinerii din STEM. Nevoi, provocari și soluții!
Suntem foarte recunoscători față de stimații noștri oaspeți, Prof. Serge Miranda și Valérie Hayotte, pentru că au împărtășit înțelepciunea și sprijinul lor. Îndrumarea și conducerea dumneavoastră sunt de neprețuit pentru comunitatea noastră.
Mulțumim partenerilor noștri, European Mentoring Coaching and Council România (EMCC), Societatea Națională Nuclearelectrica (SNN), Medical Engineering Development (MED), Asociația Studenților din Universitatea Politehnica din București (AsPoli), Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR), Asociația Studenților Fizicieni (ASF), Organizația Studenților din Facultatea de Transporturi (OST)!