Daniela Cristea

Mentor

Daniela este un om energic și un trainer de comunicare pasionat de interacțiunea cu oamenii. A absolvit Masterul în Sociologie din dorința de a cunoaște valențele societății și a veni în sprijinul ei. Asa a luat contact cu domeniul surprinzător al comunicării și a ales să se perfecționeze în această direcție.
În cei 15 ani de practică a creat și implementat programe organizaționale de training care au ajutat oamenii să comunice și să își prezinte ideile cu încredere în contextele și la audiența care contează pentru ei. A adus ca noutate atelierele de joacă pentru a crește bunăstarea angajaților în lucrul remote.
Este co-fondatorul comunității de învățare prin joaca Brainply, în cadrul căreia misiunea ei este să aducă în viața oamenilor ideea că învățarea poate fi distractivă și ingenioasă, dincolo de a fi pur obligatorie.
De curând a lansat o mini-serie de învățare prin povești „Tu ce ai face în locul meu?”, prin care pune reflectorul pe poveștile personale cotidiene în oglindă cu teoriile celor mai mari oameni învățați ai lumii.
”Mă bucur mult să mă alătur ca mentor în acest proiect! Abia aștept să ne cunoaștem!”