Marcela Roman

Mentor

Marcela Roman este trainer și coach, pasioantă de psihologia umană, de cunoaștere și învățare continuă, își trăiește sensul profesional, creând contexte de învățare și schimbare.
Absolventă a Facultății de Jurnalism și a unui Master în Comunicare și Relații Publice, și-a continuat pregătirea în formarea Neuro-Lingvistică și Coaching, iar în prezent, urmează Facultatea de Psihologie pentru formarea unei abordări sistematice și o însoțire cât mai bună a clienților săi.
Marcela și-a construit sensul, prin expunerea la multe experiențe noi, situații neprevăzute și provocări conștiente. Este un om îndrăgostit de magia lui “se poate”, de puterea întrebărilor potrivite și de curajul asumării propriei vieți. Ea își trăiește misiunea personală, într-un mod conștient, contribuind la o societate mai conștientă emoțional și mai implicată în a-și construi binele în propria viață.
Marcela crede în potențialul oamenilor de a se schimba și a-și croi propriul drum către o viață împlinită. De aceea, abordarea ei este să creeze un spațiu optim pentru dezvoltarea unui mediu sigur, plin de respect, acceptare și susținere. Ea se asigură că, cei cu care lucrează ies din zona de confort și privesc viața din perspective mai susținătoare, încurajându-i, în același timp, să fie blânzi cu ei înșiși. Pentru că totul începe cu un prim pas.