Patricia Badea

Mentor

Patricia Badea este Clinical Research Associate la Medone Research și are o experiență de aproape 5 ani în studiile clinice, fiind absolventă a Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davilla”, București, și studentă, în prezent, la un master de Biostatistică, în cadrul Universității Politehnica, Timișoara. Aceasta și-a început activitatea profesională în domeniul farmaceutic, ca farmacist, apoi ca farmacist-șef. A urmat calea corporației, unde a lucrat timp de un an ca Specialist în Marketing Medical în cadrul unei companii de suplimente alimentare. Experiența în medical writing a ajutat-o să intre în domeniul cercetării și inovației medicale.
În prezent, ocupă poziția de Clinical Research Associate la Medone Research, fiind implicată în diverse proiecte legate de evaluarea riscurilor, extinderea portofoliului și documentației tehnice pentru produse noi și existente. De asemenea, contribuie la promovarea și diseminarea rezultatelor cercetării și realizărilor companiei. A lucrat cu diverse echipe de cercetători, farmaciști și profesioniști din domeniul sănătății, contribuind cu expertiza sa din domenii precum biostatistica și farmacia.
Patricia este pasionată de noile tehnologii ce au scopul de a îmbunătăți calitatea și eficiența cercetării clinice și este motivată de oportunitatea de a-și extinde cunoștințele și îmbunătăți practica în medicină și sănătate.