Roxana Șerban

Mentor

Roxana Șerban are o experiență de mai bine de 20 de ani în diferite domenii precum: resurse umane, servicii clienți, domeniul bancar și telecomunicații. Este Talent Coach în cadrul unei multinaționale americane , Specialist în Activitatea de Coaching , AMAzing Life & Team Coach și membru al Asociației ARC-Pro pentru Coaching Profesionist din România, responsabilă, în prezent, pentru dezvoltarea leadership-ului și a talentelor din organizație prin coaching, mentorat și training.
Roxana este absolventa unui master în administrarea afacerilor, a mai multor școli de coaching (TMBC, AMA Leadership Academy, Noble Manhattan Coaching) precum și a numeroase alte programe din sfera dezvoltării personale. Ea joacă un rol activ și în zona Diversității, Echității și Incluziunii, susținând mișcarea globală #IAmRemarkable. Abilitățile și competențele ei sunt legate de dezvoltarea leadership-ului, a carierei, managementul performanței și relații interumane.
Roxana investește constant în ea însăși și totodată în oameni. Ea crede în potențialul extraordinar al fiecăruia, contribuind la progresul oamenilor, pentru atingerea celor mai înalte nivele de conștientizare și pentru crearea unui mediu în care oamenii trăiesc autentic, cu bucurie și încredere, în relații de armonie .
Arhitect intuitiv pentru tehnici de învățare, își folosește competențele și cunoștințele acumulate pentru facilitarea procesului de înțelegere și crearea unui spațiu de încredere în care oamenii se simt văzuți, auziți, acceptați și acompaniați în procesul lor de transformare.