Steliana Moraru

Mentor

Steliana Moraru are un background divers, având experiență în business management, proiecte de transformarea digitală, coordonare activități de marketing și responsabilitatea socială corporativă. În prezent, are rolul de COO pentru OTP Leasing, parte a Grupului OTP, coordonând activitatea operațională a companiei. Gestionează echipele de marketing și comunicare, IT, proiectele strategice, administrare relații clienți, controlul calității și logistica. În rolul său actual, este responsabilă pentru contribuția la implementarea viziunii companiei, îmbunătățirea proceselor și managementul ariei operaționale, acționând ca un liant între toate departamentele și clienții companiei.
Voluntariatul este o parte fundamentală a dezvoltării sale profesionale, astfel încât este membru al consiliului Global Women TechLeaders și membru al consiliului UniHub – Organizația Studenților Antreprenori de la Universitatea București. Ocazional, este mentor și speaker, acoperind subiecte precum comunicare, marketing, transformare digitală, strategie și responsabilitatea socială corporativă. Este lector invitat la universitățile locale, acoperind subiecte precum leadershipul, marketingul, startup-ul lean și marketingul digital. Totodată, este lector la Skillab, o platformă internațională de învățare, unde predă clasa „Leadership Feminin”.
Anterior, a coordonat sau a făcut parte din echipe care au dezvoltat proiecte tehnologice inovative, inițiative de e-guvernare și proiecte de tehnologie pentru comunitate. Activitatea sa profesională s-a derulat în piețe din Europa Centrală & de Est (CEE).
Este pasionată de modul în care tehnologia poate schimba comunitățile, de date în toate formele sale și de lucrul cu persoane care doresc să aducă schimbări pozitive în comunitatea din care fac parte. Este dedicată avansării în spațiul public al temelor #womeninSTEM și #antreprenoriat pentru studenți.