Together with AFIST

Prima lună a primăverii este destinată sărbătoririi femeilor. Scopul AFIST este acela de a promova femeile, cât și educația, iar astăzi am sărbătorit ziua femeilor prin mici gesturi ce pot schimba viitorul.

Am oferit către eleve cu rezultate bune la învățătură și care provin din medii defavorizate 8 tablete donate de Fundația Altex, primul nostru partener din cadrul campaniei „Together with AFIST!” și încă 10 tablete donate de un sponsor care dorește să rămână anonim. Prin acest gest, am încercat să insuflăm tinerelor dorința de a continua să-și clădească un viitor frumos prin educație și, totodată, să simtă susținere în acest sens.

Campania noastră continuă cu noi surprize până la finalul acestei luni, deoarece ne dorim să aducem zâmbetul pe buze pentru 8000 de fete din România. Dacă îți dorești să fii și tu parte a acestei campanii care promovează susținerea și educarea tinerei generații te poti alătura donând:

-Ca persoană fizică direct în contul AFIST: RO04BTRLRONCRT0608628801, cu mențiunea donație martie/ 8000 de cadouri pentru 8000 de fete;

-Ca persoană juridică, contactându-ne pe mail la contact@afist.ro.

AFIST vă urează o primăvară frumoasă and don’t forget: our succes is your legacy!