Mentorat 2024

Bine ai venit la ediția a III-a a Programului de mentorat AFIST „Inspiră și vei fi inspirat”!
Suntem încântați să îți prezentăm oportunitatea de a participa la un program de mentorat, conceput pentru a-ți dezvolta abilitățile și competențele într-un mediu de învățare personalizat și inspirativ. Programul nostru se axează pe trei direcții esențiale: softskills, techskills și business, oferindu-ți o perspectivă cuprinzătoare asupra dezvoltării tale atât profesionale cât și personale.


Despre Program
Programul de Mentorat AFIST este mai mult decât o simplă experiență de învățare; este o comunitate dedicată creșterii și succesului reciproc. În cadrul acestui program, fiecare participant este asociat cu un mentor experimentat, care îi oferă îndrumare și sprijin în direcția sa de dezvoltare aleasă.


Direcții de Dezvoltare
Softskills: Dezvoltarea abilităților interpersonale și a aptitudinilor de comunicare este esențială în orice domeniu profesional. În cadrul acestei direcții, vei explora subiecte precum leadership-ul, rezolvarea de probleme, gestionarea conflictelor și multe altele. Mentorii noștri specializați te vor ghida în procesul de îmbunătățire a acestor abilități esențiale pentru succesul tău în carieră.
Techskills: Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, cunoștințele tehnice sunt din ce în ce mai solicitate. Prin intermediul acestei direcții, vei avea oportunitatea să înveți de la mentori cu experiență în domeniul tehnic, care îți vor împărtăși cunoștințe și expertiză în cele mai noi tehnologii și tendințe din domeniu și de asemenea vei afla ce presupune să ai un job în domeniul mentorului ales.
Business: Înțelegerea principiilor de bază ale afacerilor este esențială pentru a progresa în carieră și pentru a-ți atinge obiectivele profesionale. În cadrul acestei direcții, vei avea acces la mentori cu experiență în management, strategie, marketing, finanțe și alte domenii relevante pentru dezvoltarea unei cariere de succes în mediul de afaceri și de ce nu cum să-ți deschizi propria ta afacere.

Cum te poți înscrie
Dacă ești interesat să participi la programul nostru de mentorat, te invităm să completezi formularul de înscriere disponibil aici

Echipa noastră va analiza fiecare aplicație cu atenție și va selecta participanții potriviți pentru a începe această călătorie de învățare și creștere împreună. Vei fi contactat de către un membru din echipă pentru a stabili pașii următori.


Alătură-te Inițiativei noastre!
Ai ocazia să te conectezi cu profesioniști din domenii vaste și să-ți cladești bazele unei cariere de succes! Hai să pornim împreună în această călătorie de dezvoltare profesională și personală. Împreună, putem inspira și fi inspirați!

**Programul de Mentorat AFIST 2024 este gratis și se adresează tuturor tinerilor care au nevoie de sprijin în construirea viitoarei cariere în domeniul tehnic.