Malina Chirea

Mentor

Malina Chirea este psiholog clinician, facilitator senior și consultant Learning & Development.
Cu peste 14 ani de experiența, Malina a sustinut programe de dezvoltare in companii din America de Nord, America Centrala și de Sud, Asia, Australia și Europa.
Malina și-a inceput cariera in psihologie în 2008, in colaborare cu ONU, intr-un program intensiv de schimbare a comportamentului pentru antreprenori. Apoi a inființat ONG-ul Institutul pentru Fericire, in cadrul caruia a organizat sesiuni de training, campanii educaționale, evenimente sau programe de coaching pe teme precum inteligența emoționala, reziliența, wellbeing și mentalitate. Ea a lucrat cu peste 10.000 de oameni.
Malina este consultant certificat HR Agile cu certificari in Solution Focus, Analiza tranzacționala, NLP și Psihologie Pozitivă. Ea este, de asemenea, Master Trainer la Talent Development Association, cea mai mare organizație de acest gen din lume.
De cand s-a alaturat domeniului psihologiei organizaționale, ea a facilitat și livrat programe de dezvoltare personalizate, axate pe comunicare și relaționare, mentalitate flexibila sau wellbeing, atat pentru manageri, cat și pentru specialisti.
In aceste programe, ea a coordonat toate etapele, de la analiza nevoilor, cercetarea, construcția, implementare si follow-up.