Miruna Mutu

Mentor

Miruna este Program Manager University Recruitment @UiPath, se ocupă cu gestionarea programelor de internship & early career pentru EMEA. 
A absolvit Facultatea de Psihologie UniBuc și urmând apoi un program de master în Sănătate Ocupațională & Performanța Resursei Umane – mereu a fost pasionată de psihologie și modul în care poate fi aplicată în mediu organizațional. Background-ul ei educațional a dus-o către o poziție în HR, unde a activat în ultimii 5 ani, cu un focus pe industria de tech & gaming. 
Consideră ca e foarte important ca o dată ce devii confortabil în cariera ta, sa prioritizezi oportunitățile de a ajuta noile generații în navigarea carierei și cum pot face pașii potriviți pentru a obține ce își doresc din primii ani profesionali. 
Ariile Mirunei de expertiză sunt all-things-hr, cu un focus pe zona de talent acquisition, dar și ghidarea tinerilor în startul unei cariere în tech – discuții despre diferite industrii, poziții și impactul pe care îl poți avea ca student/proaspăt absolvent.