Raluca Tofan

Mentor

Un om curios și pasionat, dornic să cunoască totul, despre întreaga lume, până la nivelul unui atom – așa se prezintă Raluca.
Este inginer licențiat, absolvent al Universității Politehnica București, Facultatea Știința și Ingineria Materialelor. A urmat cursuri nivel master și doctorat în cadrul Universității Oslo, Facultatea de Fizică și a început parcursul profesional în poziția de cercetător junior, în Centrul pentru Știința Materialelor și Nanotehnologie, din cadrul Universității Oslo, Norvegia. În această perioadă a contribuit la publicarea mai multor articole de specialitate privind analiza structurală a materialelor cu destinație specială în domeniul energiei sustenabile.
În 2020 a început cu entuziasm un drum complet nou și a intrat în lumea achizițiilor sectoriale, ca inginer în cadrul SNN – Sucursala CNE Cernavoda, Departamentul Planificare Strategică și Achiziții, Serviciul Achiziții Servicii și Lucrări.
Susține cu tărie ca are cei mai frumosi colegi, oameni de excepție atât din punct de vedere profesional, cât și personal.
Responsabilitățile zilnice variază de la analiza documentațiilor de inițiere a achizițiilor, derularea procedurilor de atribuire și derularea din punct de vedere comercial a contractelor din responsabilitate, la participarea în echipe de coordonare a proiectelor de investiții.
“Choose a job you love and you will never have to work a day in your life!”